İngilizce Öğretmeni (Part Time / Full Time)

American Life Language Institute - İngilizce Öğretmeni (Part Time / Full Time)

İş Açıklaması

AmericanLIFE Dil Okulları “İngilizce Öğretmenleri Arıyor!

AmericanLIFE Dil Okulları olarak 80'i aşkın şubemizde dil eğitimi almaya ihtiyaç duyan binlerce kişiye eğitim vermekteyiz. Öğrencilerimizin okullarımızda keyifli ve verimli bir eğitim süreci geçirmesi büyük önem taşımaktadır.

İngilizce kursu sektörünün köklü ve yenilikçi kurumu olarak, öğrencilerimizin dil eğitimi alırken iletişim becerilerini geliştirmelerine odaklanmaktayız. Okulumuzda yabancı dil eğitimi beceri odaklı eğitim sistemi ile uzaktan eğitimin avantajlarını birleştiren ART eğitim sistemimizle öğrencilerimize yeni nesil ve modern bir eğitim sistemi sunmaktayız.

Şimdi, Karşıyaka dil okulumuz için, dinamik, müşteri odaklı ve başarıya açık “İngilizce Öğretmenleri” arıyoruz. Eğer siz de dil eğitimi sektöründe kariyer yapmak, uluslararası standartların üzerinde eğitim veren AmericanLIFE Dil Enstitüsünde sürekli öğrenme ve gelişimin parçası olmak istiyorsanız, AmericanLIFE ailesine katılabilirsiniz.

AmericanLIFE'ın Başarıları

AmericanLIFE, 1807 yılında kurulan prestijli Amerikan şirketi Wiley ile iş birliği yaparak yenilikçi bir karma dil eğitim programı olan ART'ı geliştirdi. Bu program, yarı yarıya sınıf içi ve öğrencinin tercih ettiği lokasyonda, esnek saatlerde gerçekleşen çevrimiçi eğitim sunuyor. ART, eğitim alanında büyük takdir toplayan ve farkındalık yaratan bir teknoloji olarak öne çıkmaktadır. Bugün AmericanLIFE, yapay zeka destekli akıllı dil enstitüsü çalışmalarını stratejik partnerleri ile sürdürmektedir.

Neden AmericanLIFE

· Öncelikle mutluyuz ve gülümsüyoruz.

· Global ve kurumsal bir markayız.

· Eğitim sektöründeki en prestijli markalardan birinde, global pazarda kariyer yapma ve ilerleme fırsatı.

· Motive edici ve konforlu çalışma ortamında ekip arkadaşlarıyla çalışma fırsatı.

· Sürekli öğrenme ve gelişim imkanlarına sahibiz.

· Haftada 6 gün, esnek çalışma saatlerine ve günlerine sahibiz.

Başvuru Süreci

Eğer bu heyecan verici kariyer fırsatına ilgi duyuyorsanız ve AmericanLIFE ailesine katılmak istiyorsanız, başvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

İşe alım sürecimiz; CV ile başvuru, ön görüşme, demo ders sunumu, gözlem, AmericanLIFE eğitim sistemi kapsamında demo ders sunumu ve oryantasyon şeklinde ilerlemektedir.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

İdeal Aday Profili

· Dünyanın en değerli mesleği olan öğretmenlik mesleğine tutku ile sarılmış olmak,

· Sınıflarda bilgi aktararak ve neşeli ortam yaratarak eğitim verebilen pozitif karakterler,

· Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, Dil ve Edebiyat bölümlerinden mezun ya da anadili İngilizce olan ve uluslararası yabancı dil öğretme belgelerine sahip olan,

· Tercihen uluslararası eğitmenlik sertifikası sahip olan,

· Sınıflarda yüksek dijital teknoloji ile desteklenen, “blended learning” adını verdiğimiz patentli eğitimlerimizi verimli kullanabilecek ve dijital sistemleri kullanmaya yatkın ileri görüşlü profesyoneller.

· Öğrencilerin ve velilerinin taleplerine hızlı çözüm getirebilecek empatisi yüksek ve insiyatif alabilen sınıf koçları.

· Dış görünümüne önem veren, enerjik, canlı, yoğun iş temposu altında pozitif kalan ve hayat dolu kişilik yapısına sahip olan,

· İletişim becerileri yüksek, öğrenci mutluluğuna önem veren ve ekip çalışmasına yatkın.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
02-08-2024
İstihdam Türü
Part Time, Yeni Mezun, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
2
Pozisyon
İngilizce Öğretmeni
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
American Life Language Institute İş İlanları
Şehirler
İlçeler
Benzer İlan Aramaları American Life Language Institute, İngilizce Öğretmeni (Part Time / Full Time) arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver