Laboratuvar Teknisyeni / Teknikeri

Ata Fen Veteriner Hizmetleri - Laboratuvar Teknisyeni / Teknikeri

İş Açıklaması

36 yıldır veteriner aşı, veteriner ilaç, dondurulmuş sığır sperması, yem katkı maddeleri ve veteriner ekipmanları gibi çeşitli ürünler ile hayvancılık sektöründe , İzmir/Kemalpaşa'da üretim ve danışmanlık hizmet faaliyetlerini sürdüren fabrikamızda görev alacak, bizlerle birlikte uzun yıllar yola devam edecek LABORATUVAR TEKNİSYEN/ TEKNİKER 'i olarak çalışabilecek çalışma arkadaşları arayışımız bulunmaktadır.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • İzmir' de ikamet eden,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Problem çözme ve koordinasyon becerisine sahip,
  • Dinamik, sorumluluk sahibi, sabırlı, iletişim ve organizasyon becerisi yüksek,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan,
  • Tercihen hastane ve özel sağlık kurumlarının laboratuvarlarında veya maya,bira,sirke gibi fermente üretim fabrikalarında yada ilaç ,medikal cihaz üretim fabrikalarında çalışmış,
  • Üniversitelerin veya liselerin laboratuvar teknisyen / teknikerliği , kimya teknisyen / teknikerliği , gıda teknisyen/teknikliği , makine teknisyen/ teknikerliği bölümlerinden mezun olmuş çalışma arkadaşları arıyoruz.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
10-10-2024
Maaş Aralığı
18.000 - 20.000 TL
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
2
Pozisyon
Kalite Kontrol Laborantı, Laborant, Laboratuvar Analisti, Laboratuvar Sorumlusu, Laboratuvar Teknikeri, Laboratuvar Teknisyeni, Laboratuvar Görevlisi
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Ata Fen Veteriner Hizmetleri İş İlanları
Şehirler
Benzer İlan Aramaları Ata Fen Veteriner Hizmetleri, Laboratuvar Teknisyeni / Teknikeri arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver