Üretim Sorumlusu

AVRASYA KABLAJ VE ROBOTİK OTOMASYON SİSTEMLERİ - Üretim Sorumlusu

İş Açıklaması

EURASIA ROBOTIC, İstanbul merkezli olarak İkitelli Organize Sanayi bölgesinde kurulmuştur.

Kurulduğu yıldan beri sektörün en genç ve dinamik şirketi olarak “Daima, sektörün üzerinde büyüme kapasitesi yaratma” vizyonu ile yola çıkarak yüksek verimli ve kullanıcı dostu projeleriyle; insana, çevreye ve toplumsal değerlere verdiği önemle plastik enjeksiyon sektöründe “akla ilk gelen” firma olan Eurasia Robotic, satış sonrası yüksek teknik desteği ile robot kullanım süresi boyunca iş ortaklarından gelen tüm bakım ve revizyon taleplerini karşılamakta, tüm problemlerinize çözüm üretmekte ve sektöre değer katmaktadır.

Firmamız, 14 yıllık bilgi birikimi ile plastik enjeksiyon sanayine yönelik özel otomasyon sistemleri ile kalıp içi etiketleme (IML) robotları üretmektedir.

Robotik ve otomasyon sistemlerinde; tasarım, imalat süreci, mekanik montaj, elektrik- pnömatik montaj, yazılım ve test işlemleri EURASIA ROBOTIC tarafından kendi üretim tesislerimizde yapılmaktadır. Bunlara bir bütün olarak müşterimizde yerinde kurulum EURASIA ROBOTIC’in yüksek donanımlı mühendis ve teknisyenleri tarafından yapılmaktadır.

Üretimini yaptığımız IML Robot ve Otomasyon projelerinde elektrik ve mekanik alanda potansiyelimizi arttırabilecek, kapasitesiyle işlerimize değer katabilecek, ekip çalışması yaparken rol model olabilecek nitelikleri olan, kişisel gelişime açık ve ne yaptığının farkında olan, imalat sorumlusu olarak ekiplerimize liderlik edebilecek bir çalışma arkadaşı arayışımız mevcuttur.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

En az Meslek Lisesi, MYO veya Lisans ilgili bölümlerinden mezun,

Elektrik, Pnömatik ve Mekanik alanlarında tecrübeli,

Otomasyon Sistemleri alanında en az 5 yıl tecrübeli,

Liderlik ve ekip yönetimi becerisini geliştirmiş,

Sorunları tespit edebilecek ve çözüm önerileri geliştirebilecek,

Süreç takibi ve kalite alanlarında bilgi sahibi,

Kartezyen Robot imalatı yapan firmamız için imalat sorumlusu aranmaktadır.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
10-10-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Mekanik Formen, Mekanik Şefi, Mekanik Teknikeri, Mekanik Ustabaşı, Mekanik Ustası, Makine Formeni, Makine Teknikeri, Otomasyon Şefi
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
AVRASYA KABLAJ VE ROBOTİK OTOMASYON SİSTEMLERİ İş İlanları
İlçeler
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver