Üretim Personeli

Bu ilan artık aktif değil.

BAŞAK BİNA BANYO - Üretim Personeli

İş Açıklaması

Tuzla Şifa Mahallesi bitişiği Çayırova Şekerpınar’da dbbanyo markası ile üretimini yaptığımız akrilik duş teknesi, küvet, jakuzi ve duşakabin ürünlerinin üretiminde çalışabilecek yetiştirilmek üzere tercihen daha önce herhangi bir üretim tesisinde çalışmış, evli ve sorumluluk sahibi personel alımı yapılacaktır.

Çalışma Gün ve saatleri

Hafta içi sabah 08:00 akşam 18:30

İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Şekerpınar, Çayırova, civarında ikamet edenlerin 0532 314 29 65 telefonla iletişime geçerek görüşmeye gelmeleri gerekmektedir.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Servis Güzergahı;

Anadolu yakası; Velibaba, Kurtköy, Dumankaya,Sultanbeyli yan yol, Sanayi, Mimarsinan,Hal, E5 boyunca Pendik, Kaynarca, Güzelyalı, Esenyalı, İçmeler ,Tuzla köprüsü ve Çayırova, Yenimahalle köprüsü boyunca tüm duraklar.

Sosyal Haklar

Maaş + SGK + Yemek + Servis + Prim + Servis olmayan bölgelerden gelen personelin yol ücreti

veya
İlanı Şikayet Et
Başvuru İçin Cep Telefonu
İlgili Kişi
Nazif Turan
İlan Tarihi
10-07-2024
İstihdam Türü
Mavi Yaka, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
2
Pozisyon
Üretim Personeli
Eğitim Seviyesi
İlköğretim (Mezun), Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
BAŞAK BİNA BANYO İş İlanları
Benzer İlan Aramaları BAŞAK BİNA BANYO, Üretim Personeli arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver