Medya Dünyasına Basıntürk Tv İle Adım At

Basıntürk - Medya Dünyasına Basıntürk Tv İle Adım At

İş Açıklaması

Basıntürk Dijital Medya Staj Programı ile Geleceğin Medya Profesyonelleri Siz Olun!

Basıntürk Dijital Medya olarak, 8 yıllık tecrübemizle İstanbul merkezli haber yayıncılığı yapıyoruz ve medya alanında kariyer yapmak isteyen öğrenci ve mezunlara eşsiz bir fırsat sunuyoruz!

Gazetecilik, Radyo-TV-Sinema, Fotoğrafçılık, Yeni Medya ve İletişim bölümü öğrencileri ve mezunlarına yönelik staj programımızda, profesyonel ekipmanlarla sahada gerçek deneyim kazanma şansı tanıyoruz.

Staj Programımızın Ayrıntıları:

  • Süre: Haftada 2 gün, toplamda 6 hafta
  • Pozisyonlar: Editör, Muhabir ve Sunucu
  • Referans: Basıntürk Akademi tarafından sağlanacak referans mektupları

Bu program sayesinde, medya alanında kariyer yapma hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için gerekli tüm becerileri edinebilir ve yerel kanallar başta olmak üzere birçok farklı mecrada iş bulma imkanına sahip olabilirsiniz.

Basıntürk Dijital Medya'nın sunduğu bu özel fırsatı kaçırmayın ve geleceğin medya profesyonelleri arasında yerinizi alın!

İLETİŞİM:

Dilan Durmaz

0544 384 1461

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Gazetecilik, Radyo-TV-Sinema, Fotoğrafçılık, Yeni Medya veya İletişim bölümlerinden öğrenci veya mezun olanlar ve basın sektörüne tutkusu olan herkes katılabilir.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
01-08-2024
İstihdam Türü
Staj, Part Time, Yeni Mezun
Eleman Sayısı
20
Pozisyon
Editör, Haber Editörü, Haber Muhabiri, Kameraman, Muhabir, Spiker/Sunucu, Haber Spikeri, Radyo Sunucusu, Spiker, TV Sunucusu
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Basıntürk İş İlanları
Şehirler
Benzer İlan Aramaları Basıntürk, Medya Dünyasına Basıntürk Tv İle Adım At arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver