Emekli Promosyonu Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekli Promosyonu Başvurusu Nasıl Yapılır?
Emekli Promosyonu Başvurusu Nasıl Yapılır?
Emekli promosyonları açıklandı. Peki nasıl başvuru yapıp promosyon ücretini alacaksınız? Promosyon ücreti ne zaman hesabınıza yatacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yaptığı açıklamayla birlikte emekli maaşı alan vatandaşlarımıza yönelik promosyon ödemelerinin 8.000 TL - 12.000 TL aralığında olduğunu öğrenmiştik. Belirlenen bu tutarların asgari seviyede olduğunu ve bankaların da kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarını artırabileceklerini de biliyoruz. 

Emekli promosyonu veren bankalar aşağıdaki listede yer alıyor:

Akbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Denizbank, Fibabanka, ING Bank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Odea Bank, QNB Finansbank, Şekerbank, T.C. Ziraat Bankası, Turkish Bank, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye Garanti Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Ziraat Katılım Bankası

Daha önceki yazımızda en yüksek emekli promosyonu veren bankaları listelemiştik. Sizin için uygun fırsatları değerlendirip başvuru yapabilirsiniz. Peki başvuru nasıl yapılır?

Emekli Promosyonu Başvurusu Nasıl Yapılır?

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi vatandaşlarımız, emekli maaşlarını farklı bir bankaya taşımak istedikleri durumda bankalarını bilgilendirmeliler. Sadece kimliğinizle banka şubesine gitmeniz bile yeterli olabilir. Hatta birçok bankanın mobil uygulaması, internet sitesi veya müşteri hizmetleri aracılığıyla da promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Promosyon başvurusu süreci 30 Nisan'a kadar devam edecek. Hemen e-devlet üzerinden de emekli promosyonu başvurusunu yapabilirsiniz.

EYT'liler Emekli Promosyonu Alabilir mi?

Bu sorunun cevabı, evet EYT'li vatandaşlar da emekli promosyonundan faydalanabilir.

Emekli Promosyonu Ne Zaman Yatırılacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın yaptığı açıklamaya göre promosyon ödemeleri 28 Mart Perşembe günü itibarıyla emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver