Nebim V3 Üretim Modülü - Tedarik Ve Üretim Yönetimi

CENGİZ AKTÜRK - Nebim V3 Üretim Modülü - Tedarik Ve Üretim Yönetimi

İş Açıklaması

ŞİŞLİ Bomontide bulunan merkez binamızda görevlendirilmek üzere nebim V3 üretim modülüne hakim Nebim v3 yazılımı üzerinden iş emirlerinin girilmesi ve takip edilmesi süreçlerinde görev alacak bir eleman aramaktayız. Adayın, Nebim v3 sistemine hakim olması ve cari işlemleri hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirebilmesi beklenmektedir.

  • Nebim v3 arayüzü üzerinden iş emirlerinin girilmesi.
  • İş emirlerinin takibi ve güncellemelerin yapılması.
  • İlgili birimlerle koordinasyon sağlanarak iş süreçlerinin yürütülmesi.
  • Sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi.
  • Raporlama ve analiz yaparak yöneticilere bilgi verme.

Tasarımdan gelen modellerin kumaş aksesuar baskı nakış yıkama ütü paket işçilik fiyatlarının girilip numune maliyet oluşturulması.Sunumdan sonra yönetim tarafından belirlenen modellerin reçete ağacını üretim istasyonlarına göre düzenlemek.Üretim adetleri belli olduktan sonra modelde kullanılan aksesuar bedenlere göre fermuar düğme çıtçıt lastik gibi hammaddelerin planlamasını yaparak satınalmasını yapmak.Kesimden gelen hammaddelerin fazla adet var ilave ise aksesuar planlaması yapmak.Fiyatı anlaşılan fason atölyelerine sözleşme hazırlamak.Bunları ortak klasöre scan etmek.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • Nebim v3 sistemine hakimiyet.
  • Temel muhasebe bilgisi.
  • Analitik düşünme ve problem çözme yeteneği.
  • Ekip çalışmasına yatkınlık.
  • İletişim becerileri yüksek.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
02-09-2024
Maaş Aralığı
30.000 - 35.000 TL
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
4
Pozisyon
İş Akış Sorumlusu, İş Akış Yöneticisi/Yönetmeni, İş Çözümleri Asistanı, İş Takip Elemanı, İş Takip Sorumlusu, Ürün Destek Uzman Yardımcısı, Ürün Destek Uzmanı, Ürün Planlama Elemanı, Ürün Planlama Uzmanı, Ürün Takip Elemanı
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
CENGİZ AKTÜRK İş İlanları
İlçeler
Benzer İlan Aramaları CENGİZ AKTÜRK, Nebim V3 Üretim Modülü - Tedarik Ve Üretim Yönetimi arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver