Özel Güvenlik Görevlisi Üsküdar-Ümraniye

Ekol Grup Güvenlik - Özel Güvenlik Görevlisi Üsküdar-Ümraniye

İş Açıklaması

Biz Kimiz?
1999 yılında kurulan Ekol Grup, başarılı geçmişiyle Türkiye`nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.
Ekol Grup; Entegre Tesis, Güvenlik, Eğitim, Elektronik Güvenlik Sistemleri, Poligon, İş Sağlığı ve İş Güvenliği, Temizlik Hizmetleri, Yurt Dışında Savunma Sanayi Alanında Danışmanlık ve Spor olmak üzere birçok alanda faaliyet göstermektedir.
Ekol Grup`un ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir.
Ekol Grup Şirketleri, çalışanları ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır. Ekol Grup, markalarının değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir. Grup, özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.
Ekol Grup, tüm birikim ve iş birliklerinin bir ürünü olarak, dünya çapındaki gelişmelere hızla uyum sağlayarak Türkiye`deki değişimin öncüleri arasında yer almaktadır ve almaya devam edecektir.

Şirketimizin hizmet verdiği İstanbul/ Üsküdar'da bulunan Üniversite projesine Özel Güvenlik Görevlisi alımı yapılacaktır.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

-Üsküdar'a ulaşım sorunu olmayan,
-Silahlı ÖGG , Silahsız ÖGG kimlik kartı olan ,
-Daha önce güvenlik görevlisi olarak çalışmış,
-Temsil kabiliyeti güçlü, kişisel bakımına özen gösteren,
-Vardiyalı sistemde çalışmasına mani bulunmayan,
-20-45 yaş arası,
-Bay Vardiyalı çalışma sistemi 8 saat 3 vardiya
-Bayan çalışma saatleri Hafta içi 08.00 16.00 Cumartesi 08.00 13.00

ÜMRANİYE'DE YER ALAN PROJEMİZ İÇİN ÇALIŞMA SAATLERİ; 18.00 23.00 CUMARTESİ+PAZAR 08.00 20.00 HAFTA İÇİ 1 GÜN İZİN *EN AZ ÖNLİSANS MEZUN ŞARTI ARANMAKTADIR.

İletişim;

0216 412 67 18 / Dahili : 133
Tuğba ÇAĞLAYAN:0545 829 06 91

veya
İlanı Şikayet Et
Başvuru İçin Sabit Telefon
Dahili
113
Başvuru İçin Cep Telefonu
İlgili Kişi
TUĞBA ÇAĞLAYAN
İlan Tarihi
31-07-2024
İstihdam Türü
Mavi Yaka, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
3
Pozisyon
Güvenlik Görevlisi
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Ekol Grup Güvenlik İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Ekol Grup Güvenlik, Özel Güvenlik Görevlisi Üsküdar-Ümraniye arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver