İthalat/ihracat Operasyon Sorumlusu

Etabir Kablo - İthalat/ihracat Operasyon Sorumlusu

İş Açıklaması

THALAT VE İHRACAT EVRAK VE OPERASYON KONUSUNDA TECRÜBELİ

** ATR, FATURA, ÇEKİ LİSTESİ, PROFORMA, COMMERCIAL INVOICE, PACKING LIST, KONŞİMENTO TALİMATLARI GİBİ FARKLI YAPIDAKİ SEVKİYAT EVRAKLARININ HAZIRLANMASI KONUSUNDA TECRÜBE SAHİBİ OLMASI
** ÇOK İYİ DERECEDE İNGİLİZCE KONUŞMA VE YAZMA KABİLİYETİ
** ÇOK SAYIDA MÜŞTERİ VE SEVKİYATI ORGANİZE VE YÖNETEBİLME KABİLİYETİ (SİPARİŞ ALIMINDAN NAKLİYE ORGANİZASYONU İLE MÜŞTERİYE TESLİMİNE KADARKİ SÜREÇ)
** TİTİZ, DİSİPLİNLİ, ÇOK İYİ DERECEDE DOSYLAMA (BİLGİSAYAR VE OFİS ORTAMINDA) YAPABİLEN, DETAYLARA HIZLI VE DOĞRU BİR ŞEKİLDE HAKİM OLABİLEN

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

. İş tanımı= **Tüm sevkiyatların sipariş alımından, müşteri ile proforma aracılığı ile mutabık kalınması, erp sistemi kullanılarak üretime sipariş açılması, siparişin terminin üreim ile takibi, müşteriye sevki, nakliye organizasyonu ve gerekli tüm gümrük evraklarının hazırlanarak zamanında gümrükçümüze teslimi, malzemenin müşteriye varışının takip edilmesidir. .

** Operasyon işlemlerinden arta kalan vakitde pazar araştırması yapması, email ve telefon pazarlaması ile müşterilere ulaşması, potansiyel müşterilere firma ve ürün tanıtımında bulunması.

**Bünyemize katılacak takım arkadaşının, yukarıda bahsi geçen konularda tecrübeli olması şart olup, pazarlama ve satış konusunda deneyimli, insan ilişkilerinde başarılı, azimli, takım çalışmasına uyumlu, titiz çalışan bir yapıya sahip olmalıdır.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
11-09-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
İhracat Elemanı, İhracat Operasyon Elemanı, İthalat İhracat Asistanı, İthalat İhracat Elemanı, İthalat İhracat Operasyon Sorumlusu
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Etabir Kablo İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Etabir Kablo, İthalat/ihracat Operasyon Sorumlusu arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver