Stok Sayım Personeli

Firma Adı Gizli - Stok Sayım Personeli

İş Açıklaması

İçinde bulunduğumuz dinamik pazarda müşterilerimize sürdürülebilir ve güvenilir hizmet anlayışı sunuyoruz.
Bu anlayışla oluşturduğumuz 3P prensiplerimizle hizmetlerimize devam ediyoruz. Working Partners 3P Prensipleri: Profesyonel Yaklaşım (Professional), İş Ortaklığı Anlayışı (Partnership), Müşterimize Karlılık Sağlama (Profitable)’dır.
Hakkımızda;

Şirketimiz 2018 yılında 20 yıla aşkın perakende ve hizmet sektöründe deneyimi bulunan bir ekip tarafından kuruldu. Başta Türkiye olmak üzere 10 ülkede Stok Sayım ve Envanter Denetimi, Lojistik ve Depo Yönetimi, Sabit Kıymet Tespit ve Sayımı gibi süreklilik ve güvenilirlik arz eden alanlarda hizmet sunuyoruz.

Genel Nitelikler;

Ben de kariyer yolculuğumda yeni bir macera arıyorum ve esnek saatler tercihim diyorsan ekibimizde yerin hazır, aradığın ilan burada !

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Tercihen sayım, mağazacılık ve benzer işlerde çalışmış ya da çalışmak isteyen,
Dikkatli ve sorumluluk sahibi,
En az lise mezunu,
Seyahat etmeyi seven,
Esnek çalışma düzenine uyum sağlayacak olan seni aramızda görmek istiyoruz.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
03-10-2024
İstihdam Türü
Part Time, Mavi Yaka
Eleman Sayısı
20
Pozisyon
Stok/Sevkiyat Elemanı, Stok Kontrol Elemanı, Stok Kontrol Uzmanı, Stok Kontrol ve Planlama Uzmanı, Stok Sayım Elemanı, Stok Takip Elemanı, Stok Yönetim Uzmanı, Üretim Planlama ve Stok Kontrol Uzmanı
Eğitim Seviyesi
İlköğretim (Mezun), Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Şehirler
Benzer İlan Aramaları Firma Adı Gizli, Stok Sayım Personeli arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver