Felemenkçe Öğretmeni

İNGİLİZ KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU - Felemenkçe Öğretmeni

İş Açıklaması

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu BALIKESİR - EDREMİT temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere FELEMENKÇE ÖĞRETMENİ aranmaktadır.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

İleri derecede Flemenkçe bilen,

Öğrenci ve öğretmenlerin eğitim programlarını düzenleyip, gelişim süreçlerini takip edecek, öğrenci ilişkilerinde fark yaratacak, İlgili, dinamik, motivasyonu yüksek, organizasyon kabiliyeti güçlü,

Hizmet kalitesine önem veren,

Başarı odaklı, detaylara dikkat eden, yaratıcı, sorumluluk sahibi, enerjik ve prezentabl, İletişim becerileri kuvvetli,

Ders programlarının düzenlenmesı, kurumlar arası koordinasyon sağlanması ve gerektiğinde kampanya düzenleyerek kuruma öğrenci kazandırılması konularında deneyimli

Türkiye genelinde faaliyet gösteren özel eğitim kurumumuzun Edremit şubesinde istihdam edilmek üzere profesyonel dış görünüş ve davranışlara sahip yarı zamanlı/tam zamanlı FLEMENKÇE ÖĞRETMENİ arayışımız bulunmaktadır.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
21-10-2024
İstihdam Türü
Part Time, Tam Zamanlı
Pozisyon
Felemenkçe Öğretmeni
Referans No
İKDEDREMİT
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
İNGİLİZ KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU İş İlanları
Şehirler
Benzer İlan Aramaları İNGİLİZ KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU, Felemenkçe Öğretmeni arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver