Ielts Öğretmeni

İNGİLİZ KÜLTÜR DİL YABANCI DİL KURSU - Ielts Öğretmeni

İş Açıklaması

İngilizce eğitim sektörünün köklü kuruluşu İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ temsilciliğinde görev alacak; TAM VE YARI ZAMANLI IELTS alanında uzman öğretmen aranmaktadır.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Üniversitelerin İngiliz veya Amerikan Dili Edebiyatı,İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden mezun, BEYLİKDÜZÜ ve çevresinde ikamet eden, Min. 1 yıl dil okulu tecrübesine sahip IELTS,PTE,TOEFL,SAT SINAV hazırlıklarında ve Yetişkin öğrenciler ile çalışma konusunda tecrübeli, Esnek çalışma saatleri ile çalışabilecek, Profesyonel dış görünüş ve davranışlara sahip takım arkadaşları ile çalışmak istiyoruz!

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
14-10-2024
İstihdam Türü
Part Time, Tam Zamanlı
Pozisyon
TOEFL/IELTS Öğretmeni
Referans No
İKDBEYLİKDÜZÜ
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
İNGİLİZ KÜLTÜR DİL YABANCI DİL KURSU İş İlanları
İlçeler
Benzer İlan Aramaları İNGİLİZ KÜLTÜR DİL YABANCI DİL KURSU, Ielts Öğretmeni arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver