Evde Bakım Hemşiresi

Pozitera - Evde Bakım Hemşiresi

İş Açıklaması

ozitera; sektöründe lider birçok ulusal ve uluslararası firmaya hizmet vermenin haklı gururunu taşıyan bir perakende geliştirme şirketidir. 16.000 üzerinde satış noktasında faaliyet gösteren, 2.000'in üzerinde çalışanı olan ve 3 ayrı şirketten oluşan grubumuzun; İstanbul’da sağlık alanında hizmet veren grup şirketimiz ''Bir Adım Sağlık'' için Hemşire takım arkadaşları arıyoruz.

Bir Halk Sağlığı inovasyonu olarak hayata geçen ‘'Bir Adım Sağlık Hizmetleri'' bireylerin yaşam boyu iyilik hallerinin sürdürülmesi ve desteklenmesini hedefleyerek, hayat kalitesini artıran sürdürülebilir sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmayı amaç¸ edinen alanında deneyimli sağlık çalışanları ve uzman kadrosuyla hizmet veren Sağlık Bakanlığı ruhsatlı bir kuruluştur. "Sağlık hizmetleri çağdaş, son teknolojiye entegre, kişiye özgü ve kişinin konforunu önceliklendiren bir anlayışla gerçekleştirilmelidir" felsefesini benimseyen, sürdürülebilir sağlıklı yaşam için bireylere destek olmak amacıyla kurulmuş Bir Adım Sağlık A.Ş bünyesinde yer almak istiyorsanız başvurularınızı bekliyoruz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • Hemşirelik, Acil Tıp Teknisyenliği (ATT), Paramedik (İlk ve Acil Yardım) bölümlerinden mezun,
  • En az 2 yıl Yoğun Bakım, Acil Servis, Ameliyathane alanlarında Hemşirelik deneyimi olan,
  • Vardiya sistemi ile çalışabilecek,
  • Güler yüzlü ve iletişim yeteneği kuvvetli,
  • Takım çalışmasına yatkın ve dinamik,
  • Hasta memnuniyeti odaklı,
  • İstanbul'da ikamet eden,
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
13-08-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
Hemşire, Revir Hemşiresi, Hemşire Yardımcısı
Eğitim Seviyesi
Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Pozitera İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Pozitera, Evde Bakım Hemşiresi arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver