Senior Business Development Manager

Bu ilan artık aktif değil.

Realiste - Senior Business Development Manager

İş Açıklaması

Şirket Hakkında:

Realiste AI, benzersiz bir küresel konuma sahip olan gayrimenkul yatırım sektöründe öncü bir güçtür. Devrim niteliğindeki ürünümüz, hızlı genişlememizi sağlıyor ve bizi "gayrimenkul yatırımlarının Google'ı" gibi gösteriyor.

Geliştiriciler, bankalar, fonlar ve şirketler gibi kurumsal satıcılardan özel bir dizi gayrimenkul sunuyoruz. Birincil odak noktamız konut mülkleri üzerinedir, ancak çevrimiçi işlemler için uygunlukları nedeniyle özellikle yeni gelişmelere vurgu yapıyoruz.

BAE'de kurulan şirketimiz, şu anda yeni pazarlara açılmaktadır. Küresel olarak 110'dan fazla şehirden gayrimenkul verileriyle platformumuzun genişlemesi yakında gerçekleşecektir.

Çalışma Tarzımız:

İnovasyonu, veri odaklı çözümleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Geleneksel yöntemlere karşı üstünlük sağlayarak, müşterilerimizin kazançlarını ikiye katlamayı ve riskleri en aza indirmeyi hedefliyoruz. Müşterilerimiz önce gelir. Müşterilerimiz kazandığında biz de kazanırız. Sık sık, anlaşmaları hızlı bir şekilde sonuçlandırmanız için eğitimler düzenleriz. Ekibimiz, dünya çapında çeşitli şehirlere yayılmış olup, uzaktan işbirliği ve iletişime alışkındır. Her takım üyesi, kendi girişimlerini getirerek özgürce hareket edebilir, deneyebilir ve gelişebilir.

Not: Bu pozisyon için İstanbul'da işbirliği teklif etmeye hazırız.

Adaydan Beklentiler:

Öncelikle, Dubai'deki gayrimenkul geliştirme şirketleri ile ortaklıklar geliştirerek şirketin kriterlerine uygun mülkler ve listeler edinmeye odaklanmak.
Mülklerin realiste.io platformunda listelenmesini sağlamak ve geliştiricilerden Realiste'ye komisyonları yönetmek.
Realiste için yeni ürünler ve iş modelleri geliştirilmesine katkıda bulunmak.
Ortak tarafındaki nakit akışını yönetmek ve başarılı bir sonuca yönlendirmek, listelerin doğru ve zamanında edinilmesi, yatırımcı sorgularının geliştirici tarafında kaliteli ve zamanında işlenmesi, mülk edinimi için sözleşmelerin sonuçlandırılması ve ödemesi, Realiste'ye komisyon ödemesi dahil olmak üzere başarılı bir sonuca ulaşmak.
Raporlama belgelerini hazırlamak.

Ne Sunuyoruz:

10.000 USD'den başlayan maaş, esnek bir komisyon temeline dayalı, emlakçılar ve geliştiriciler için katılım bonusları ve ortak zincir satışlarından bonus yüzdesi dahil.

Profesyonel becerilerinizi önemli ölçüde geliştirme ve rafine etme fırsatı, bir yıl içinde on kat büyüme potansiyeli ile.

Şirket hisse senedi seçenekleri.

Şirketi sıfırdan başlatma ve iş geliştikçe kariyerinizi dikey olarak büyütme fırsatları.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Gereksinimler:

  • Yönetim/iş geliştirme alanında en az 3 yıl ilgili deneyim (tercihen: gayrimenkul geliştiricileri, B2B).
  • İleri/üst düzey İngilizce yeterliliği.
  • Yerel dil bilgisi ve yerel ikamet.
  • Yönetim veya Ekonomi alanında derece.
  • Şirketin taleplerine uyum sağlamaya hazır, esnek bir zihin yapısı.
  • Hızlı bir şekilde sinirsel bağlantılar kurma ve değişikliklere uyum sağlama yeteneği.
  • Yeni konular, pazarlar ve teknolojilere dahil olma isteği.
  • Kendi kendine motive olan, "head-hunter" (avcı) zihniyeti.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
16-07-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
5
Pozisyon
İş Geliştirme Müdürü
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Realiste İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Realiste, Senior Business Development Manager arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver