Sipariş Toplama Görevlisi

Bu ilan artık aktif değil.

Show Market - Sipariş Toplama Görevlisi

İş Açıklaması

SHOW - Şov Mağazacılık olarak perakende sektöründe 25 yıldır İstanbul Avrupa Yakası’nda 25 mağazamız ile hizmet veriyoruz. Vizyon olarak yeniliklere açık olup, çalışanlarımızın gelişimine önem gösteriyoruz.

Bu ilanın sana uygun olduğunu düşünüyorsan İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan mağazalarımızda Sipariş Toplama Görevlisi/Sorumlusu olarak seni de aramızda görmek isteriz.

  • Web'den,cepten , tabletten verilecek sanal market siparişlerinin bilgisayar üzerinden görüntülenerek gelen siparişleri saat aralığındaki duruma göre hazırlayıp, özenle toplama işlemini gerçekleştirmek,
  • Sipariş tutarlarını şirket prosedürüne uygun olarak, fatura kesip mesai bitiminde kasa ücretlerini mağaza yetkilisine teslim etmek.
  • Siparişte eksik olan ürünlerde, müşteriye alternatif ürünler sunup müşteri bilgisi dahilinde teslimat organizasyonunu gerçekleştirmek.
  • Stok doğruluğuna göre oluşabilecek stok bozukluğunu ilgili birime bildirip sipariş platformlarının aksamamasını sağlamak.
İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

En az lise mezunu,

20-40 yaş aralığında,

Genç, dinamik , takım çalışmasına yatkın,

Tercihen perakende sektöründe deneyimli / deneyimsiz

Analitik düşünen ve zaman yönetimi becerisine sahip,

Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, çözüm odaklı

Sözlü ve yazılı iletişimi kuvvvetli

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
06-07-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
5
Pozisyon
Sipariş Elemanı, Sipariş Stajyeri, Sipariş Takip Destek Elemanı, Sipariş Takip Sorumlusu, Mal Toplayıcı, Sipariş Sorumlusu, Sipariş Toplama Görevlisi
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Show Market İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Show Market, Sipariş Toplama Görevlisi arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver