Turkcell İletişim Danışmanı Ve Kasiyer Üsküdar Emaar Avm

TURNACIOĞLU TELEKOMİNİKASYON OTO.TAŞTUR.SA.VE T.LT.Ş - Turkcell İletişim Danışmanı Ve Kasiyer Üsküdar Emaar Avm

İş Açıklaması

Üsküdar Emaar Avm de bulunan Turkcell mağazamızda çalışacak,Aktif satış yapabilecek ,kasaya destek olacak ,mağaza düzen ve tertibatından sorumlu olacak Avm mağazasında çalışabilecek esnek çalışma saatlerine shıftli çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek çalışma arkadaşı aramaktayız.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Düzgün diksiyonlu ,güler yüzlü,esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen tercihen Üsküdar Ümraniye civarında oturan ,sorumluluk alabilen sektör tecrübesi olan öncelikli bayan personel aramaktayız.Sektörümüzdeki en aranan özellik olan güler yüzlü ve enerjisi yüksek arkadaslar ile çalışmak istiyoruz.

%100 Turkcell iş ortağıdır.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
18-08-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
2
Pozisyon
İletişim Danışmanı
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
TURNACIOĞLU TELEKOMİNİKASYON OTO.TAŞTUR.SA.VE T.LT.Ş İş İlanları
Benzer İlan Aramaları TURNACIOĞLU TELEKOMİNİKASYON OTO.TAŞTUR.SA.VE T.LT.Ş, Turkcell İletişim Danışmanı Ve Kasiyer Üsküdar Emaar Avm arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver